Így készítsd fel tudatosan szervezetedet a várandósságra

2023.08.20.Egészséges Gyógymód 2,4 perc olvasási idő463 szó

Amikor szóba kerül a családalapítás, sokan csak a várandósságra próbálnak összpontosítani, nem is gondolnak arra, hogy mennyi minden múlik azon, hogy a fogamzás előtt a szervezet megfelelően fel legyen készítve erre az áldott állapotra.

Pedig, ha erre szánunk egy kis plusz időt, akkor az jelentős pozitív hatásokkal lesz, mint a leendő anyuka, mint a kisbabája egészségére nézve. Egy felmérésből kiderült nemrégiben, hogy minden hatodik párnak termékenységi problémái vannak, sok esetben a babavárásra éveket kell várniuk.

Ezt a folyamatot tudjuk felgyorsítani úgy, ha nem feledkezünk meg a fogamzás előtti gondoskodásról, melynek célja, hogy a kisbaba rövid idő alatt megfoganjon, és hogy a terhesség problémamentes legyen.

A stressz sajnos nagyon rossz hatással van a szervezetünkre. Ha a babavárás nem indul könnyen, akkor hajlamosak vagyunk teljesen rágörcsölni a dologra, ez pedig egy idő után erős gátat alakít ki bennünk. A kiegyensúlyozott élet, a testi és lelki harmónia elengedhetetlen a természetes babavárás szempontjából.

Azonban ebben az időszakban talán a legfontosabb, hogy a hölgyek tisztába legyenek azzal, hogy mikor van peteérésük, hiszen, ha ezekben a napokban történik meg az együttlét, akkor az nagyban meg tudja növelni a fogantatás esélyét.

A sikeres fogantatás hátterében nem csak az kell, hogy megismerjük a saját testünket, hanem az is, hogy fizikailag, mentálisan, és lelkileg felkészüljünk a babavárásra, ehhez pedig javasolt már a várandósság tervezésekor kúraszerűen elkezdeni alkalmazni a Prana Womanium – ciklus egyensúly és termékenység fokozó folyékony gyógynövény és bio gyógygombakivonatát, mely támogatja az egészséges hormonális ciklusokat, illetve segít fenntartani a hölgyek optimális termékenységét.

A benne található Ashwagandha csökkenti a kortizolszintet, és elősegíti a hölgyek termékenységét, emellett számos tanulmány szól arról, hogy ez a gyógynövény támogatja a szervezet stresszel szembeni reakcióját.

A szabálytalan ciklus nagyban megnehezítheti a teherbeesést, de jó tudni, hogy az Ashwagandha hatóanyagai csökkentik a magas vérnyomást, és a menstruációs ciklus szabályozását is elősegítik, így könnyebben ki lehet számolni a peteérést.