Jelek, melyekből sejtheted, a Párod szerelmet készül vallani neked

2019. július 12. 09:30.

A „szerelek” szó talán az a kifejezés, melyet sokszor a legnehezebb kimondani. Ez főleg az erősebbik fél számára szokott gondot okozni. Ha egy férfi ugyanis rádöbben arra hogy valóban szerelmes a lányba, akkor hirtelen elhatalmaskodik rajta általában egy pánik, és szorongás. Vajon ez tényleg a nagybetűs szerelem? Vajon a másik fél is viszonozza majd ezt felé? És mégis mikor, és milyen módon kéne ezt neki elmondani?

Lássuk be, elsőként színt vallani egy friss kapcsolatban egyáltalán nem könnyű dolog. Az, aki már ezen átesett, valószínűleg tudja, mire gondolok. A tökéletes helyszín, és a tökéletes időpont emellett nem is mindig könnyű kivárni, és kiválasztani. Ha éppen arra vágysz, hogy párod végre színt valljon érzéseivel kapcsolatban, a legjobb ha figyeled, hogyan viselkedik, hiszen vannak dolgok, melyekből akaratlanul is sejtetni tudja a közelgő szerelmi vallomását.

Kerülgeti a témát?

A férfiak nagyon nehezen tudnak titkot tartani, főleg azért mert a hölgyek nagyon jól rászoktak érezni a dologra, vagy éppen kiszedik belőlük a „titkot”. Ebben az esetben próbáljuk meg türtőztetni magunkat, és kivárni azt, hogy Párunk végre elérkezettnek érezze az időt a vallomásához. Valószínűleg egyébként is sokat gondol a dologra, így könnyen lehet, hogy óvatosan már kerülgeti a témát. Néha megemlíti azt, hogy mennyire jól érzi veled magát, és hogy milyen régóta várt már rád.

Amikor távol vagy tőle, üzenetekkel bombáz, és nem bír ki pár órát se anélkül hogy hallja a hangod? Ilyenkor már biztosra tudhatod, hogy szeret téged, de egyszerűen még nem sikerült összeszedni a bátorságát, hogy a szemedbe is mondja, helyette inkább körülírja ha kell, millió más módon, de légy türelmes! Előbb-utóbb biztosan kimondja azt a bűvös szót is!

Elhalmoz meglepetésekkel

A férfiak esetében nehéz is kimondania a „szeretlek” szócskát, ám gesztusaiból, szokásaiból egyértelműen tudhatod, mit érez irántad. Ilyenkor hajlamosak ugyanis kialakítani egy, vagy akár egyszerre több olyan szokást is, mellyel örömet szerez neked. Például mindenféle alkalom nélkül meglep valamivel, elvisz vacsorázni, vagy vásárol neked valami ajándékot. Ezek a kis gesztusok biztosan mutatják azt, hogy egyre jobban érzi azt, hogy komolyan az érzései irántad, csak egyszerűen még nem tudja hogyan adja a tudtodra.

Közöd dolgokkal veszi magát körül

Mi nők talán nem is gondolunk bele, a férfiak számára mennyire nehéz kimondani azt hogy szeretlek. Pontosan tudják, hogy ennek az egyetlen szócskának hatalmas súlya van, melyet később már nem szívhat vissza. Ne viselkedjünk úgy párunkkal, mellyel sürgethetjük őt abban, hogy kimondja a bűvös szót. Viselkedjünk természetesen, legyünk vele kedvesek, és töltsünk együtt sok időt!

Ennyit tehetünk csak annak érdekében, hogy minél előbb színt valljon. Ha azonban nagyon közel áll már a dologhoz, akkor megfigyelhetjük azt, hogy egyre több közös holmival veszi magát körül. Egy közös fotó, egy emlékbe vásárolt apróság mely ott virít az éjjeliszekrényén egyértelműen arra utal, hogy ez a fiú fülig szerelmes már beléd!

Forrás: kamagragold.huJelek, melyekből sejtheted, a Párod szerelmet készül vallani neked adatai

Jelek, melyekből sejtheted, a Párod szerelmet készül vallani neked - Hasonló hírek

  1. Ezek az árulkodó jelek, hogy tényleg szerelmes vagy! Egy friss kapcsolatban, az elején még minden olyan új, és ismeretlen. Rengeteg izgalommal jár az ismerkedés, és kell egy kis...
  2. Anikó szerelmet vallott Bécinek – videóval Anikó annyira kikészült a sok ajándék és levél láttán, amit a többiek kaptak szeretteiktől, hogy italba fojtotta bánatát, ugyanis ő...
  3. Németh Katica nagyon letört mikor megtudta mentora döntését Németh Katica szíve legmélyén nagyon is számított arra, hogy bekerül a legjobb 12 versenyző közé. A döntés után rengeteget sírt,...