Ez a baj az egyéjszakás kalandokkal

2020. november 7. 07:19.

Az egyéjszakás kalandokat sokan azzal szokták megmagyarázni, hogy egy olyan perióduson mennek keresztül, amikor érzelmileg nem tudnak többet adni a másiknak. Azonban ezek a futó kapcsolatok hosszú távon rossz hatással lehetnek a nőkre és férfiakra egyaránt.

A szexuális együttlét gyakran a vonzalmon túl a biztonságra is alapszik, hiszen nem fogjuk olyan embernek odaadni magunkat, akiben nem bízunk meg. Azonban, ha az első pillanattól kezdve tudjuk, hogy csak egy estére tervezünk, akkor a bizalomnak hűlt helye sem lesz.

Ezekben az esetekben a felek arról szoktak panaszkodni, hogy másnak erős ürességet éreznek magukban, ami a fizikai kontaktus előtt nem volt ennyire mély. Lehet, hogy tényleg problémákkal nézünk szembe, és most nem vágyunk társra, azonban nem fog rajtunk segíteni, ha még pluszba ilyen negatív érzésekkel is meg kell küzdenünk.

A kihasználtság érzése rányomja a bélyegét az életünkre, és csak nagyon nehezen tudunk tőle szabadulni, még az is lehet, hogy a későbbi években is visszatér.

Az érzelmi kötődés fontossága

Elmondhatjuk, hogy az embernek szüksége van fizikai és lelki megértésre is. Nem elég, ha csak a szexuális vágyai lesznek kielégítve, miközben szellemileg szomjazik. Egy pár órás kapcsolatban nem lehet elmélyülni, nem lehet beszélgetni, és nem lehet megismerni a másikat.

A jövőben minden ember olyan párkapcsolatra vágyik, ahol bátran megoszthatják egymással az érzéseiket, és nem történik semmi, ha egyik este a nő nem szeretné az aktust, esetleg valamilyen stresszes helyzet miatt a férfinél átmeneti impotencia lép fel. Minden megoldhatóvá válik, mivel létezik egy láthatatlan kötelék, a bizalom.

Senkit sem kell elítélni azért, mert nem akar egyik kapcsolatban sem elmélyülni, azonban ilyenkor jobb, ha kicsit félre vonulunk. Ahelyett, hogy alkalmi partnereket keresnénk, talán szánjunk időt a pihenésre és a kikapcsolódásra. Ha megismerjük magunkat és a saját érzéseinket, akkor könnyebben felkészülünk a párválasztás minden nehézségére és szépségére. Innentől kezdve a szexualitás is új szintre fog lépni.Ez a baj az egyéjszakás kalandokkal adatai

Ez a baj az egyéjszakás kalandokkal - Hasonló hírek

  1. Egyáltalán nem az orgazmuson múlik, valóban jó volt -e a szex A szexuális együttlét nagyon nagy hangsúlyt jelent egy tartós párkapcsolat esetében, hiszen lehet az elégedettség, illetve a boldogság fokmérője is....
  2. Hogyan legyek sikeres az álláskeresésben? Minden álláskeresés célja az álommunka megtalálása, ám sokszor ez nem is tűnik olyan egyszerű feladatnak. Többen lehetnek olyanok, akik kifejezetten...
  3. A legklasszabb fürdőjátékok, melyekkel móka lesz a pancsolás A legtöbb gyermek imád fürdeni, és ők általában jó 20-30 percet is képesek a kádba pancsolni minden este. Az ő...