6 tipp, hogy tökéletesen sikerüljön az első randi

2015. szeptember 9. 12:17.

A randizás művészete egyáltalán nem könnyű, hiszen tudjuk jól, hogy minden kezdet nagyon nehéz, ezáltal a legelső randi, és a legelső találkozások mindig a legnehezebbek. Ez különösen annak fényében is igaz, hogy rengeteg dolog áll vagy bukik az első ilyen találkozón, hiszen amennyiben csalódást okozunk a másik félnek, akkor könnyen lehet, hogy nem vágyik már többé a társaságunkra, és elszúrtunk egy olyan kapcsolatot, amiből könnyedén házasság és gyerekek is lehettek volna.

Ha te sem akarod elkövetni ezt az óriási hibát, érdemes megfontolnod az alábbi hat tippet!

1. A legfontosabb alapszabály a legelső randin, hogy soha ne játsszuk meg magunkat! Az első találkozások mindig nagyon stresszesek és nehezek, de ez nem csak a te számodra lesz így, hanem a másik fél is ugyanúgy szenvedni fog ettől. Ez azonban még nem ok arra, hogy másnak tűnj! Nyilvánvalóan egy kis illedelmesség és jó modor azért legyen benned az átlagoshoz mérten nagyobb mértékben, azonban önmagunk megjátszásán túl a legfontosabb az, hogy nyugodtak és magabiztosak legyünk, illetve megmutassuk neki magunkat teljes valójában.

2. Fontos, hogy elkerüld a kényelmetlen és a túl kirívó ruhákat is. Nem színházba mész, hanem „csak” egy randira, ami bárhogyan elsülhet, éppen ezért fontos, hogy szép legyél, ellenben senkinek sem hiányzik egy kényelmetlen darab, amit állandóan húzkodni és igazgatni kell. Nem szabad továbbá túl kirívónak sem lenned – ez főként a lányoknak jó tanács –, mert bizony a másik fél könnyen félreértheti.

3. Az első randin igazi beszélgetésnek kell kialakulnia kettőtök között, ezáltal nem csak magadról kell beszélned, hiába gondolod úgy, hogy sokkal érdekesebb az életed vagy a munkád. Legyen tényleges kommunikáció, beszélgessetek, ne csak magadról beszélj, és ha a másik fél így tesz, akkor legalább tudod, hogy ott valami nagy probléma van, akárcsak akkor, ha nem igazán érdeklődik irántunk.

4. Fontold meg az ételválasztást, ha étteremben zajlik az első randevútok. Kerüld a maszatoló és egészségtelen ételeket, mert az rossz fényt vet rád, ezen felül bizonyára te sem akarsz úgy mutatkozni előtte, mint egy malac. Pörkölt, pacal és társaik tehát kizárva, törekedj inkább az egészséges fogásokra, ami nem csak számodra lesz előnyös, hanem a másik fél szemében is pozitív hatást kelt.

5. Fontos észben tartanod, hogy a másik féllel nem interjút készítesz, és nem is az agyában akarsz turkálni, hanem csak szeretnéd megismerni. Ne legyél indiszkrét, ne vágj a másik szavába, és ne is kérdezz túl sokat, inkább mutasd magadat intelligensnek, a kérdéseid pedig az aktuális témából következzenek. Tilos például bárkit már az első randin a gyerekek gondolatával és kérdésével letámadni!

6. Végezetül pedig akár férfiak, akár nők vagyunk, legyünk mindig végtelenül udvariasak és kedvesek párunkkal, figyeljünk a másikra, kapcsoljuk ki telefonunkat, és merüljünk el bátran a másik tekintetében, hiszen ha ez sikerült, akkor biztosak lehetünk, hogy a fentieken túl nagyot már nem hibázhatunk.6 tipp, hogy tökéletesen sikerüljön az első randi adatai

6 tipp, hogy tökéletesen sikerüljön az első randi - Hasonló hírek

  1. 9 SEO tipp, hogy előrébb kerüljön a weboldalunk a keresőben A Google kereső első oldalára bekerülni ma már nem lehetetlen, de komoly munkát igényel. Legalábbis, ha nem csupán egy brand...
  2. Ezek az árulkodó jelek, hogy tényleg szerelmes vagy! Egy friss kapcsolatban, az elején még minden olyan új, és ismeretlen. Rengeteg izgalommal jár az ismerkedés, és kell egy kis...
  3. Illemszabályok, melyeket mindenképpen tarts be az első randin Az első személyes találkozáson mindig nagyon sok minden múlik. Az ember ebből kifolyólag mindig izgatottan, mégis idegesen várja a randevút....