Ezek az árulkodó jelek, hogy tényleg szerelmes vagy!

2019. március 1. 21:51.

Egy friss kapcsolatban, az elején még minden olyan új, és ismeretlen. Rengeteg izgalommal jár az ismerkedés, és kell egy kis idő míg teljesen magadat tudod adni egy adott helyzetben. Ha azonban túl vagytok az ismerő fázison, és úgy tűnik, működik a dolog, nagy energiával dobhatod bele magad a kapcsolatba.

Vannak jelek, amikből egyértelműen tudhatod magadról, hogy most aztán tényleg igazán szerelmes vagy, ám ez a boldogság nagyon nehezen írható körül. Hirtelen olyan mintha, az egész világ megváltozna, kinyílna körülötted. A szerelem azért egy nagyon különleges állapot, mert senki nem tudja irányítani, egyszerűen csak beszippant és visz magával egy izgalmas és érzéki útra.

Ugye a barátnődnek is jó? Ha nem, akkor klikk ide!

Csak a most, és az itt számít

Ha nem érdekel már a múlt, és jelenleg még az sem, hogy holnap mi lesz, akkor biztos lehetsz benne hogy szerelmes vagy, hiszen ilyenkor éli meg az ember leginkább a jelent, melynek jó minden egyes pillanatát kiélvezni. Kicsit olyan lehet ez az időszak, mintha sikerülne egy-egy pillanatra teljesen megállítani, vagy legalább lelassítani az időt, adott szituációkban. Ha úgy érzed, képes lennél feladni érte mindent, amit eddig fontosnak tartottál, félre tudnál tenni bármit, csak hogy több időt tudj vele tölteni, akkor biztos lehetsz benne, hogy máris szerelmes lettél az illetőbe.

Mintha nélküle nem is tudnál létezni

Biztos jele annak hogy szerelmes vagy, ha azt érzed, mikor nincs veled a párod, teljesen el vagy veszve nélküle. Ilyenkor is csak róla tudsz áradozni a barátnőidnek, abban a kis időben is, mikor nélküle vagy, csak a közös képeiteket lapozgatod a mobilodba, és alig várod már, hogy felhívjon vagy üzenetet írjon neked. Ebben az időszakban nehéz másra koncentrálni, nem megy a munka, és a tanulás se megy olyan jól, hiszen minden energiádat új szerelmedre szeretnéd összpontosítani. Ezekkel a hullámokkal biztosan megkezdődik a szerelem, mely ellen akkor se tudsz tenni, ha akarsz.

Ugye ő is boldog velem?

Folyamatosan visszajelzésekre vársz? Izgulsz azon, mit ronthatsz el, és soha nem szeretnéd megbántani kedvesedet? Minden aprócska jelnek hatalmas jelentőséget tulajdonítasz, szeretnél hosszú időre leköteleződni, és boldog lenni, és persze az a legfontosabb hogy ebben a kapcsolatban nem csak te, hanem Ő is boldog legyen?! A szerelmi kapcsolat kialakulása során megfigyelhető, hogy az ember mindent megtenne azért hogy ugyanezt őszintén érezze a másik fél is, és izgul, vajon még mindig szerelmes-e a párja belé. Ezért képes mindent megtenni.

Ha már hónapok óta együtt vagytok, de még mindig ugyanúgy izgulsz a találkozók előtt, mint az első randin, akkor biztos lehetsz benne, hogy még mindig ugyanolyan, vagy sokkal szerelmesebb vagy, mint az elején. Amikor másodpercenként lesed a telefont, mikor hív már fel, vagy izgulsz amikor reggel ébredés után nem ír neked rögtön, akkor biztosra tudhatod, hogy elkezdtél kötődni iránta. Ne görcsölj azonban arra rá, hogy mi lesz ha egyszer ennek vége lesz, és mi van ha ő mégsem szerelmes ennyire mint te, hiszen ez hamar tönkre teheti a viszonyotokat.Ezek az árulkodó jelek, hogy tényleg szerelmes vagy! adatai

Ezek az árulkodó jelek, hogy tényleg szerelmes vagy! - Hasonló hírek

  1. Angler Balázs és Simon Boglárka a szerelmes Pár Az x-faktor 3. válogatásán és adásán lépett fel a fiatal pár: Angler Balázs és Simon Boglárka. Nem tagadják, sőt fel...
  2. Balett táncosnőbe szerelmes Rózsa György A közkedvelt tévés ismét boldog. Rózsa György 13...
  3. Jelek, melyekből sejtheted, a Párod szerelmet készül vallani neked A „szerelek” szó talán az a kifejezés, melyet sokszor a legnehezebb kimondani. Ez főleg az erősebbik fél számára szokott gondot...

Kategória: Itthon