Miért válasszuk a Xiaomi készülékeket?

2020. április 27. 15:33.

Napjainkban egyre több okostelefon gyártó cég létezik, ugyanis ezek a készülékek mára nélkülözhetetlen eszközzé váltak a mindennapi élethez. Azonban sokszor felmerül a kérdés, hogy melyik gyártóhoz forduljunk bizalommal. A Xiaomi amellett, hogy a kínai trend vezetője, Európában is népszerű. Miért?

  1. Jó ár-érték arány

Ez az ázsiai márka költségcsökkentési politikájának köszönhetően versenyképes áron értékesít. Ha ellenőrizzük az általunk választott termékeket más márkáknál, akkor sokkal alacsonyabb árakra fogunk bukkanni, mint a többi gyártónál.

  1. Folyamatos frissítések

Néhány márka csak meghatározott ideig frissíti a készülékeit, amik nem szokták túllépni a két évet. Ezzel szemben a Xiaomi folyamatos frissítést küld a telefonokra, ami segít az alkalmazás és a programok futtatásában. Ráadásul azok a készülékek, amelyek Android rendszert futtatnak, azok az elsők között kapják meg a legújabb frissítést.

  1. A kamera minősége

Elmondhatjuk, hogy a Xiaomi által gyártott modellekben a kamera felbontása és minősége meghaladja azokat a telefonokat, amiket ugyanannyiért tudnánk máshol megvenni. Az egyik legkelendőbb modell például a Redmi 8, ami 48 megapixeles kamerával került a piacra, és rengetegen választják alternatívaként, hála a barátságos árának. Nagy márkák dupla annyiért se tudnak hasonló minőségű kamerát elhelyezni a készülékben.

  1. A design

Bár az összes okostelefon nagyon hasonló vonásokkal rendelkezik, a Xiaomira jellemző a minimalista stílus, az egyszerű és funkcionális kialakítás. Általában széles színválasztékban kaphatóak, a legtipikusabb árnyalatok az arany, a fehér és a fekete szín.

  1. Lei Jun

A Xiaomi vezetője nem véletlenül lett híres. Napjainkban az egyik legsikeresebb elektronikai mérnöknek nevezik, néhányan az új Steve Jobs nevet is neki adták. Forradalmi ötletei és üzleti elképzelései alapján egy 13 alkalmazottal rendelkező apró vállalkozásból kevesebb, mint 10 év alatt 19.000 dolgozót foglalkoztató óriási céggé vált. Telefonok mellett rengeteg más elektronikai eszközzel is foglalkozik.

10 tipp, ha kínából szeretnél rendelniMiért válasszuk a Xiaomi készülékeket? adatai

Miért válasszuk a Xiaomi készülékeket? - Hasonló hírek

  1. Mi a Xiaomi titka? A Xiaomi telefonokat nézegetve eszünkbe juthat, hogy miért ilyen olcsók. A kínai cég olyan költség-haszon aránnyal rendelkezik, amit másik márka...
  2. Egy elengedhetetlen kellék a sportoláshoz A Xiaomi Mi Band 4 karkötő szövetségese lehet minden sportolónak a teljes, színes érintő képernyőjével. Nem véletlen, hogy egyre népszerűbbé...
  3. A használt bútor egészségügyi veszélyei A használt tárgyak adásvétele ma igen elterjedt. A használtruha kereskedelem igazi divattá vált, a használt bútor vásárlás is hétköznapi, de...