18 dolog, amiket csak a csokifüggők érthetnek

2017. augusztus 22. 16:08.

A csokoládé komoly függőséget tud okozni, nem csupán íze miatt, de endorfin tartalmának köszönhetően is, sőt, kiderült, hogy minimális mennyiségben ugyan, de tartalmaz koffeint és amfetamin származékokat is.

Az emberek jelentős része bolondul a finomságokért, ezen belül pedig főleg a csokoládéért. Ha a következők igazak rád, vagy legalább egy részük, akkor tuti csokifüggő vagy, hiszen csak az igazi csokimániások tudhatják azt, hogy…

 1. Milyen, mikor ölni tudnál egy falatka édes, krémes élvezetért.
 2. A csoki az igazi jóbarát.
 3. Mindig van nálad valahol egy szelet, darab csoki vagy bonbon vagy csokis akármi, vagy mindegyik.
 4. Aki nem szereti a csokit, az nem is ember szerinted, vagy legalábbis valami nagyon nagyon nagy baj van bele. A fejében, vagy genetikailag.
 5. Mindent lehet csokiba mártani és mártod is, mert csokisan minden csak jobb lehet. Süt szalonna nutellával? Ugyan már, ez alapvető!
 6. A legtöbbször, mikor hozzád szólnak: „Hé, van valami a szád szélén.” vagy az álladon, vagy az arcodon, vagy az orrodon, esetleg hajadban, kezeden, karodon…igazából bárhol, még a ruhádon is. és persze ez csokoládé, nem pedig ketchup vagy tollnyom.
 7. Nyáron mindig beleolvad egy kis csoki a táskádba.
 8. Nincs frissítőbb reggeli ébresztő, mint a csokis kávé.
 9. A kedvenc filmed a Csokoládé, de nem Johnny Depp vagy Juliette Binoche miatt olvadozol a képernyő előtt.
 10. Második kedvenc filmedben szintén játszik Johnny Depp, de itt sem érte epekedsz, hanem a sok-sok különböző csokoládéért, melyek a Willy Wonka gyárában készülnek.
 11. Izgalomba hoz egy csokireklám.
 12. A bevásárlókosaradban alig marad hely a „rendes” ételeknek.
 13. Nem létezik olyan, hogy túl csokis.
 14. A lelki társad nem más, mint Gombóc Artúr.
 15. Ha bárki megkérdezi tőled, mit kérsz a születésnapodra, a névnapodra, karácsonyra vagy mit hozzon a nyuszi, te azonnal rávágod, hogy csokit. Sokan már nem is kérdezik, mert úgyis tudják.
 16. Nincs olyan napszak, mikor képtelen lennél csokit enni. Lehet korán reggel, lehet ebédidő vagy délután, lehet éjfél vagy hajnali három óra, a csokievéshez sosincs túl korán vagy túl későn, sosem lehetsz hozzá túl fáradt és nem lehet túl meleged egy kis csokoládéhoz.
 17. Neked csak az a desszert, ami csokiból van, vagy csokis, vagy maga a csoki. Minden más csak valami furcsaság, amit néhány ember csoki helyett eszik.
 18. Minden lehetséges csokikülönlegességet kipróbálsz és egy hosszú listád van arról, amit még nem volt módod megkóstolni.

Egy kirándulás, nyaralás alkalmával az első dolgod, hogy felfedezd a helyi csokikat.18 dolog, amiket csak a csokifüggők érthetnek adatai

18 dolog, amiket csak a csokifüggők érthetnek - Hasonló hírek

 1. Így kössük le gyermekünk figyelmét a lakásban Beköszöntött az ősz, a hideg és az esős idő évszakja. Egy olyan hétvégén, amikor egy percre se tudunk kilépni a...
 2. A csokoládé nem csak boldoggá tesz minket? Istenek eledele, mennyei finomság, afrodiziákum – megannyi gyönyörűen csengő névvel és tulajdonsággal illetjük ezt az ínycsiklandó édességet, amely évezredek óta...
 3. A legklasszabb fürdőjátékok, melyekkel móka lesz a pancsolás A legtöbb gyermek imád fürdeni, és ők általában jó 20-30 percet is képesek a kádba pancsolni minden este. Az ő...